Genciz Biz KYK İzin Alma Giriş Sayfası - Genciz Biz KYK

GÜNCEL

5 Ağustos 2018 Pazar

Genciz Biz KYK İzin Alma Giriş Sayfası

Genciz Biz KYK izin alma ve e-devlet ile giriş yapma sayfasında karşılaşılan sorunların çözümünü ve kyk yurt izin alma işlemi detaylı anlatımı bu yazımızda. Öncelikle bilmeniz gereken genciz biz sayfasına giriş yapmak için kyk wifi ağına bağlı olmanız şart değil.
Genciz Biz KYK E-Devlet İle Giriş

KYK izin alma işlemi için oluşturulan gencizbiz.kyk.gov.tr sayfasına giriş yapmak için e-devlet kullanıcı bilgilerinizi kullanmanız gerekir. E-devlet şifresini unuttuysanız turkiye.gov.tr üzerinden şifremi unuttum menüsünde şifrenizi yenileyebilir ve genciz biz giriş sayfasında kullanabilirsiniz.

Genciz Biz KYK Giriş Sayfası


Genciz Biz giriş sayfası yakın zamanda yenilendi. Tasarım ve içerik olarak yenilenen genciz biz giriş sayfası artık daha kullanışlı ve daha az hataya neden oluyor. Sayfanın yenilenmesi ile birlikte temel özellikleri çalışmaya devam ediyor. Yurt izin alma işlemi yine genciz biz sayfasından yapılıyor.
Genciz Biz KYK İzin Alma Sayfası


Sayfaya girdiğinizde üst menüde E-devlet ile giriş yap düğmesini göreceksiniz. Mobil cihazlarda üstteki menü bar a tıklayıp menüyü açmanız gerekir. Bu düğmeye tıkladığınızda genciz biz sayfasında oturum açmak için TCKN ve e-devlet şifrenizi gireceğiniz giriş sayfası açılacak.

Bu ekrandan bilgilerinizi girerek Sisteme Giriş Yap düğmesine tıkladığınızda (eğer bilgileriniz doğruysa) genciz biz kyk sayfasına geri döneceksiniz ve menüde İZİNLER başlığını göreceksiniz.
Genciz Biz KYK Giriş

 KYK İzin Alma İşlemi

Giriş yaptıktan sonra KYK izin alma işlemi oldukça basittir. İzinler menüsü altındaki İzin Talep Et sayfasındaki formu doldurarak izin istemiş olursunuz.

Burada eğer adres seçemiyorsanız bu büyük ihtimalle sistemde kayıtlı bir adresiniz olmadığındandır.

Sistemde adresiniz kayıtlı olduğu halde listeyi göremiyor ve adres seçemiyorsanız başka bir cihazdan yada tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin. Mobil tarayıcılar bu ekranda sorun yaşatabilir.

KYK izin alma işlemlerinde ve diğer e-devlet hizmetlerinde mobil cihaz kullanmamanızı tavsiye ederiz. İşlemleriniz yarıda kalabilir, izin talebiniz sisteme kaydedilmeyebilir.

1 yorum:

  1. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil