Dyned Giriş Nasıl Yapılır? - Genciz Biz KYK

GÜNCEL

21 Mayıs 2018 Pazartesi

Dyned Giriş Nasıl Yapılır?

Öğrencilerin dil konusunda kendilerini geliştirmeleri için kullanılan dyned insanların yabancı dillerini geliştirmeleri için birebir tasarlanmış en iyi programlar arasında olduğunu söylemek gerekir.

Masaüstü kısmında bulunan kısa yola tıklayarak kolay bir şekilde dyned programı açılmaktadır. Fakat dynedi açmadan önce bilgisayar programları arasında quicktime programının bulunması gerekmektedir. Quicktime ile Dyned birbirini desteklediğinden dolayı mikrofonlu konuşmanın gerçekleşmesi için mutlaka kurulması gerekmektedir.
Dyned Giriş Nasıl Yapılır?

Dyned Girişi Nasıl Yapılır? 

Masa üstü üzerinde giriş yapılacak kısa yola tıklanır ve açılacak pencere kısmına elektronik posta, şifre seçeneği çıkar. Bu iki boş kutucuğa doğru bir şekilde posta ismi ve şifre girildiği durumunda ekrana çıkacak dil seçenekleri sayesinde kolay bir şekilde giriş yapılabilir ve program kullanmaya başlanabilir.

Dyned Şifresi ve Elektronik Postası Nereden Alınır? 

Okulların öğrencilere vermiş olması gereken şifre ve kullanıcı adı bilgileri sayesinde Dyned programına giriş yapılabilir. Dyned programına giriş yapılırken okulun verdiği bilgilerle giriş yapılmazsa puanların kaydedilmesi ve başarıların görünmesi söz konusu olamaz. Bu yüzden mutlaka okul yönetimiyle irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Dil Seçenekleri ve Program Kullanımı 

Genellikle okullar öğrencilere sadece İngilizce dilini tanıdığından dolayı sadece İngilizce seçeneği kişinin karşısına çıkacaktır. Farklı dillerde öğrenim yapmak isteyen kişilerin kullanıcı adı ve şifre bilgileri aldığı kişiden farklı dillerinde olmasını rica edebilir ve program üzerinde diğer diller aracılığıyla çalışma yapmaya başlayabilir.

Program kullanımı ise ilk etapta şifre girildikten sonra üniteler vardır. Toplamda sekiz ünite bulunur ve kişi bu ünitelerden birini seçerek çalışmaya başlayabilir. Kişi isterse diyalog seçeneğine tıklayarak diyalog çalışması yapabilir dilerse gramer derslerine girebilir. Beş seçenek bulunan bu program üzerinde dinleme, konuşma, okuma ve benzeri uygulamalar bulunur. Bu uygulamalar seçilerek çalışmaları kişi kendisine göre ayarlayabilir ve çalışabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder