Genciz Biz İzin Alma Sayfası - Genciz Biz KYK

GÜNCEL

14 Kasım 2017 Salı

Genciz Biz İzin Alma Sayfası

Genciz Biz KYK izin alma ve e-devlet ile giriş yapma sayfası ve gencizbiz KYK izin alma işlemi nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu tüm başvuru ve kayıt işlemlerini online sistem üzerinden gerçekleştiriyor. Genciz Biz sayfası da kyk izin alma gibi işlemlerin yapıldığı sayfa.

KYK Genciz Biz sayfası e-devlet ile giriş yapmanız gereken bir sayfa. Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalıyorsanız kayıt işlemlerinde e-devlete giriş yaptığınız için zaten e-devlet şifreniz vardır. Bu sayfada yer alan E-DEVLET ile GİRİŞ YAP düğmesine tıklayarak giriş işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Genciz Biz KYK
Genciz Biz KYK
Unutmayın ki e-devlet cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlarda ve mobil tarayıcılarda sorun çıkarıyor. Özellikle de bağlantı hızı (3G/wifi farketmez) düşük olduğunda giriş yapma yada izin alma işlemleriniz yarıda kalabilir veya kesilebilir. Bu sebeple Genciz Biz giriş sayfasında işlemlerinizi yaparken bunu unutmamanızı yapmanızı tavsiye ederiz.

Genciz Biz sayfasını açmak için linke tıklayın!

Adım adım Genciz Biz KYK izin alma

  • Gencizbiz KYK sayfası açılır.
  • E-devlet ile giriş yap düğmesine tıklanır.
  • e-devlet giriş yapma sayfasından TC ve şifre ile giriş yapılır.
  • otomatik olarak kyk genciz biz sayfasına geri dönülür.
  • menüden İZİNLER başlığı altındaki İZİN TALEP ET linkine tıklanır.
  • İzin talep formu yukarıda anlatıldığı gibi eksiksiz doldurulur ve gönder düğmesine tıklanır.

İzin talebiniz oluşturuldu. Artık İZİNLERİM sayfasından talep ettiğiniz izni görüntüleyebilirsiniz.

Eğer e-devlet ile giriş yaparken “edevlet sistemi hesabınıza yetki vermedi” hatası ile karşılaşırsanız bu e-devlete giriş yaparken sorun yaşadığınızı gösterir. Bu sorunu çözmek için bilgisayarınızda başka bir tarayıcı ile bu işlemleri yapın. Ayrıca doğru adresi açtığınıza emin olun. Gencizbiz sayfasının tam adresi şudur: https://gencizbiz.kyk.gov.tr

Genciz biz sayfasına giriş yaparken yada KYK izin alma işlemlerinde karşılaştığınız sorunları yada tavsiyelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden iletebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Deniyorum başka cihazlardan ama hala sorun oluştuğu yazıyor

    YanıtlaSil
  2. Deniz Finansmanı!! Mali yardım için başvuran tüm değerli müşterilerimize kısa bir not. Şu anda 3.75% uygun kredi faiz oranıyla kredi teklifimiz var. Bugün bize ulaşın: mariner_financecoop@hotmail.com

    YanıtlaSil