Yeni Bir Yabancı Dil Öğrenimi - Genciz Biz KYK

GÜNCEL

3 Temmuz 2018 Salı

Yeni Bir Yabancı Dil Öğrenimi

Yeni bir yabancı dil öğrenmek düşünüldüğünden kolaydır. Nasıl yani, dediğinizi duyar gibiyim.Yapılan bir araştırmaya göre yabancı dil öğrenmek için saatlerce kafa patlatıp gramer kitaplarıyla boğuşmak tavsiye edilen bir durum değildir.Düşünün Ana dilinizi öğrenirken yaptıklarınızı...
Yeni Bir Yabancı Dil Öğrenimi

İlk zamanlarda yanlışlar yaparak o dildeki size söylenilen kelimeleri anlamaya ve dile getirmeyi öğrendiniz, daha sonra ne anlama geldiğini öğrendiniz.Yeni bir dil öğrenirken tam da ihtiyacınız olan şey bu yabancı diziler, filmler, belgeseller izleyerek duyduğunuz kelimeyi telafuz etmeyi öğrenin ve nasıl nerede ne anlama geldiğini öğrenmeye çalışın.Gün geçtikçe kendinizi ifade edebilir hale geliceğinizden eminim.

Etkili olmadığını düşünenleri duyar gibiyim.İnanmanızı sağlamak için size kendimden biraz bahsedeyim, ben yeni bir dil öğrenirken bu unsurlara dikkat ettim ve şuan iyi bir seviyede ingilizce bilgisine sahibim konuşabiliyor, okuduğumu anlayabiliyorum.Siz de yeni bir dil öğrenip,konuşmak istiyorsanız size gereken şey özgüven ve kararlılık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder