E-Okul ile Neler Sorgulanabilir? - Genciz Biz KYK

GÜNCEL

30 Mayıs 2018 Çarşamba

E-Okul ile Neler Sorgulanabilir?

E-okul sistemi üzerinde kayıtlı olan öğrencilerle ilgili olarak bazı bilgiler sorgulanabilmektedir. Bunlar arasında öğrencilerin kayıt bilgileri, bir başka eğitim kurumuna nakilleri, aldığı notlar ve hangi günden itibaren ne kadar devamsızlık yaptığına kadar pek çok bilgi sorgulanmaktadır.

Bunlarla birlikte merkezi olarak gerçekleştirilen sınavların başvuruları ve tercih işlemleri de yapılmaktadır. Öğrencilerin aldıkları belgeler, haftalık ders programları ve buna benzer pek çok duyuru da yine gerekli bilgilerin girilmesiyle açılacak e okul paneli üzerinden takip edilecektir.

E-Okul ile Neler Sorgulanabilir?

E-okul VBS Sistemi

VBS sistemi ile veli bilgilendirmelerinin mobil üzerinden de yapıldığı e okul uygulamalarında sizler de pansiyon bilgilerine, izinlere ve belgelere yönelik olarak bilgileri takip etmek adına e-okul.meb.gov.tr adresini hemen ziyaret edebilirsiniz. Karşınıza gelecek olan adreste istenen bilgileri giriş yaparak, işlemlerinizi tamamlamanızın ardından öğrencilerle ilgili tüm bilgilere hemen ulaşabilirsiniz.

Mobil VBS sistemi 

Mobil uygulamayı ücretsiz olarak indirecek olan velilerin, öğrencilere yönelik bilgileri internete bağlı oldukları her an takip etmeleri mümkün olacaktır. Bu kolaylıkları görebilmek adına sizler de hemen internet üzerinden veya uygulama marketlerinden e-okul ile ilgili alanları takip edebilirsiniz.

Daha önce yayınladığımız EBA GİRİŞ ve DYNED GİRİŞ konulu makelelerimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder