KYK İzin Alma Sayfası Giriş - Genciz Biz KYK

GÜNCEL

14 Kasım 2017 Salı

KYK İzin Alma Sayfası Giriş

KYK izin alma işlemi için genciz biz sayfasını kullanmanız gerekmektedir. Bu sayfada yer alan E-devlet ile giriş yapma düğmesine tıklayıp sistemde oturum açmalısınız. KYK izin alma sayfası https://gencizbiz.kyk.gov.tr adresindedir.
kyk izin alma
kyk izin alma

E-devlet üzerinden giriş yaptığınızda sistem sizi geri yönlendirecek ve genciz biz sayfasından online işlemleri ve KYK izin alma işlemini yapabileceksiniz. Giriş yaptıktan sonra sol menüde görünecek olan İZİNLER başlığı altında yurt izin alma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İzin alma işlemlerini yapmak ve Genciz Biz sayfasına ulaşmak için tıklayın!

İZİNLER başlığı altından İZİN TALEP ET sayfası aracılığı ile çok kolay bir şekilde KYK yurt izin alma işleminizi yapabilirsiniz. Burada sizden istenen bilgileri doğru bir şekilde doldurmanız izin talebinizin onaylanması için gereklidir.

İzin talep et sayfasında, izin başlangıç ve bitiş tarihi, izni geçireceğiniz adres ve telefon numarası girerek izin talebi oluşturabilirsiniz.

Eğer adres seçemiyorsanız sistemde kayıtlı bir adresiniz bulunmuyor demektir. KYK İzin alma işlemi için adres seçmeniz zorunlu olduğundan, idareye başvurarak adres bilginizin sisteme kaydedilmesini talep edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder